1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Mitsubishi Heavy Industries airco

Wilt u een Mitsubishi Heavy Industries airco kopen en laten plaatsen? Dan kan al vanaf €1599,- All-In (incl. montage, afwerken en in bedrijf stellen). Onze experts helpen u graag om de beste Mitsubishi Heavy Industries airco te kiezen voor uw huis of bedrijf. Als F-gas gecertificeerd bedrijf kunnen we deze ook correct en vakkundig voor u plaatsen. Neem nu contact met ons op voor advies of een offerte op maat! U kunt ook langskomen in onze showroom.

\
Bekijk alle Mitsubishi Heavy Industries airco’s

 


 

Mitsubishi airco kopen?

Bent u op zoek naar een Mitsubishi airco? U kunt dan kiezen uit twee series: Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy Industries.

Op deze pagina leest u alles over de Mitsubishi Heavy Industries airco’s.

 


 

Mitsubishi Heavy Industries airco

Mitsubishi Heavy Industries produceert airconditioners van hoge kwaliteit. Ze staan vooral bekend om hoe energiezuinig ze zijn. Met deze airco kunt u uw woning of kantoor verkoelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen.

Bekijk het aanbod aan airconditioners

 


 

Voordelen van een Mitsubishi Heavy Industries airco

  • > Altijd een aangename temperatuur: ’s zomers koel en in de winter warm
  • > Schone en zuivere lucht door filters
  • > Lage gebruikskosten door laag energieverbruik
  • > Duurzaam en milieuvriendelijk

 

 

 

Verschillende modellen

We bieden diverse modellen, waaronder wandgemonteerde, plafondgemonteerde, vloerstaande en multi-splitsystemen. De keuze hangt af van de ruimte in uw interieur en uw wensen. Bekijk de verschillende modellen airco’s. U kunt in het linkermenu filteren op merk.

 


 

Airco laten plaatsen

Wilt u een airco kopen en laten installeren? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste airco. Voor het in werking stellen van uw airco heeft u een gecertificeerd bedrijf nodig. Aircoplaza Zwolle is volledig F-gas gecertificeerd. Onze monteurs kunnen uw airco dus veilig en correct voor u plaatsen.

Bestel uw nieuwe airco online of kom langs in onze showroom

 


 

Veelgestelde vragen
 

Wat kost een Mitsubishi airco?

De prijs van een Mitsubishi airco ligt tussen de €1.000 en €4.000. De hoogte hangt onder andere af van hoeveel ruimtes u wilt verkoelen. Kiest u bijvoorbeeld voor een single-split unit? Dan bent u goedkoper uit dan bij een multi-split unit.
 

Wat is het verschil tussen MITSUBISHI Heavy Industries en MITSUBISHI Electric?

Mitsubishi Heavy Industries en Mitsubishi Electric zijn verschillende bedrijven en bieden verschillende producten aan. Mitsubishi Heavy Industries is vooral actief in de industrie- en energiesector en Mitsubishi Electric richt zich vooral op consumentenelektronica. Bij Aircoplaza Zwolle verkopen we aan zowel bedrijven als particulieren. We bieden dan ook beide merken aan.


 

Hoe zit het met energie-efficiëntie?

Mitsubishi Heavy Industries streeft naar energiezuinigheid. De airco’s maken gebruik van de nieuwste technologieën om het energieverbruik te minimaliseren. Dit resulteert in lagere kosten en een verminderde ecologische voetafdruk.
 

Kan ik meerdere ruimtes met één airconditioningssysteem koelen?

Ja, onze multi-splitsystemen zijn ideaal voor het koelen van meerdere ruimtes met één systeem. Hierdoor kunt u de temperatuur afzonderlijk regelen in verschillende kamers.

 


 

Zijn de airco's eenvoudig te bedienen?

Absoluut. De airconditioners zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze worden geleverd met intuïtieve bedieningselementen en afstandsbedieningen. U kunt de temperatuur en instellingen dus moeiteloos aanpassen.

 

MITSUBISHI

MITSUBISHI AIRCO

MITSUBISHI AIRCO SYSTEEM

MITSUBISHI AIRCO KOPEN

MITSUBISHI AIRCO INCLUSIEF MONTAGE

MITSUBISHI AIRCO MET MONTAGE

MITSUBISHI AIRCO MONTEREN

MITSUBISHI NEDERLAND

GOEDKOPE MITSUBISHI AIRCO KOPEN.

MITSUBISHI AIRCO ONLINE KOPEN

 

 

AIRCOPLAZAZWOLLE.NL 

AIRCOGROOTHANDELZWOLLE.NL 

EDISONSTRAAT 8  8013PS ZWOLLE 

Informatie aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen nemen wij uw aanvraag in behandeling. Komt u er niet uit of heeft u vragen? neem dan gerust contact op via telefoon: 038 30 33 032 of e-mail: info@aircoplazazwolle.nl. U kunt ook langskomen in onze showroom, dan gaan wij samen in gesprek om te kijken hoe u airco systeem het beste gemonteerd kan worden.

Het formulier is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact op.

Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Locatie van de binnenunit (Bijv. woonkamer, slaapkamer, zolder, etc)*
Locatie van de buitenunit (Bijv. aan de muur, op het dak, op de grond, etc.)*
Materiaal van de muur (Bijv hout, steen, gips, beton, etc.)*
Opmerking of vraag*