1. Persoonlijk advies
 2. Direct uit voorraad leverbaar
 3. Bel of app 06 33 44 31 00
  (tot 18.00 uur)

Mitsubishi Electric airco

Bij Aircoplaza Zwolle verkopen en installeren we airco’s van Mitsubishi Electric al vanaf €1549,- All-In (incl. montage, afwerken en in bedrijf stellen). Onze experts helpen u graag om de beste Mitsubishi Electric airco te kiezen voor uw huis of bedrijf. Als F-gas gecertificeerd bedrijf kunnen we deze ook correct en vakkundig voor u plaatsen. Neem nu contact met ons op voor advies of een offerte op maat! U kunt ook langskomen in onze showroom.

Mitsubishi Electric airco
Bekijk alle Mitsubishi Electric airco’s

 

De airconditioningsystemen van Mitsubishi staan bekend als duurzame en stille airco’s. Ze hebben veel koelkracht en gaan lang mee. Met een airco van Mitsubishi Electric kunt u uw woning of kantoor koelen, ventileren, verwarmen en ontvochtigen.

Wij bieden verschillende Mitsubishi Electric airco’s aan, welke direct leverbaar zijn. Bekijk hier ons aanbod. U kunt filteren op het merk.
 

Waarom kiezen voor een Mitsubishi Electric airco?

 1. Energiezuinig: Mitsubishi Electric streeft naar duurzaamheid. De airco’s zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.
 2. Innovatieve technologie: De airconditioningsystemen zijn voorzien van de nieuwste technologieën, die zorgen voor een efficiënte koeling en verwarming.
 3. Stijlvol design: De airco’s hebben een strak design en modern design. Hierdoor gaan ze naadloos op in elke ruimte - of het nu gaat om een slaapkamer, woonkamer of kantoor.
 4. Gebruiksvriendelijke bediening: De aircosystemen zijn makkelijk te bedienen. Ze zijn uitgerust met intuïtieve bedieningselementen en geavanceerde afstandsbedieningen. Met slechts een paar drukken op de knop kunt u uw comfortniveau aanpassen.
   

Soorten Mitsubishi Electric airco’s

De Mitsubishi Electric airconditioningsystemen zijn beschikbaar in een scala aan modellen met verschillende koelcapaciteiten. Wij bieden de onderstaande modellen aan.
 

Wandgemonteerde airco’s

De wandgemonteerde airco’s zijn van hoge kwaliteit en vallen goed weg in het interieur. Ze bieden gerichte koeling en verwarming voor individuele kamers. U kunt de temperatuur naar voorkeur aanpassen.
 

Multi-split systemen

Bij elk binnendeel van een airco hoort een buitendeel. Er kunnen ook meerdere binnenunits op een buitenunit worden aangesloten. Dit heet een multi-split airco. Voor huizen met meerdere kamers is een multi-split systeem de oplossing. Hiermee kunt u verschillende kamers individueel koelen of verwarmen, afhankelijk van de behoeften van elk gezinslid.

Kies uit onze Mitsubishi Electric airco’s
 

Waarom kiezen voor Aircoplaza?

 • - Levering vanuit showroom/magazijn waar u de producten kunt bekijken
 • - BRL200 gecertificeerde, vakkundige monteurs
 • - F-gassen/BRL100 gecertificeerd bedrijf
 • - We bieden ook onderhoud en service
 • - Ruime voorraad met veel merken
 • - Zorgeloos kopen met garantie
   

Airco installateur Zwolle

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste aircosysteem. Heeft u een nieuwe airco aangeschaft? Dan kunnen wij deze ook voor u monteren en installeren.

Bestel uw airco online of kom langs in onze showroom

 

Afbeelding van de bedrijfsbus van Aircoplaza

Informatie aanvragen

Door onderstaand formulier in te vullen nemen wij uw aanvraag in behandeling. Komt u er niet uit of heeft u vragen? neem dan gerust contact op via telefoon: 038 30 33 032 of e-mail: info@aircoplazazwolle.nl. U kunt ook langskomen in onze showroom, dan gaan wij samen in gesprek om te kijken hoe u airco systeem het beste gemonteerd kan worden.

Het formulier is verzonden. Wij nemen z.s.m. contact op.

Naam*
Adres*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Locatie van de binnenunit (Bijv. woonkamer, slaapkamer, zolder, etc)*
Locatie van de buitenunit (Bijv. aan de muur, op het dak, op de grond, etc.)*
Materiaal van de muur (Bijv hout, steen, gips, beton, etc.)*
Opmerking of vraag*