1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel 038 - 30 33 032
  4. Bel of app 06 33 44 31 00 (tot 18.00 uur)

Over Ons

Bent u op zoek naar extra verkoeling tijdens de warme zomerdagen ?  Of wilt u u woning, kantoor of bedrijfsruimte, Uw Vakantie woning of Chalet, werkruimte "Goedkoop" verwarmen in de wintermaanden, of bij kille Voor en Najaars avonden, Dan bent u bij Aircoplaza Zwolle aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel en tevens importeur van de merken Mitsubishi - Daikin - LG - Samsung GREE, CHIGO - AC1 AUX Mitsubishi Heavy industries. U bent aan het juiste adres als u kiest voor een " High Quality " Airconditioning. Ook is het belangrijk om de voor en nadelen te kennen,en het is ook zeer belangrijk om te weten hoe een airco  systeem werkt. Wij van Aircoplaza Zwolle informeren u hier graag over, Daarom nodigen wij u uit in onze showroom om te  bepalen welk merk en type airco systeem het best geschikt is voor de situatie bij u thuis. Ons motto luidt  "Grote voorraad, Lage Prijzen", zodat je altijd snel bent voorzien van het voor u juiste airco systeem. 

Wij verkopen ook graag aan installateurs en franchise nemers bent u "nieuwgsgierig" Bel of app ons dan direct op: 0633 44 3100  voor een afspraak of kom naar ons showroom/afhaalmagazijn te zwolle. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het vooraf komen bekijken van onze producten is zeker mogelijk (wel graag tijdens onze openingstijden).: Al onze wandsplit airco systemen zijn voorgevuld met het milieu vriendelijke R32 koudemiddel, dus in principe als u zelf handig bent kunt u het gehele systeem zelf wel monteren, dit bespaart u zeker 50% in de prijs ten opzichte van een bedrijf waar u de airconditioner koopt en die de airconditioner komt installeren bij u thuis!  Ter info: Het in bedrijf stellen van een airco systeem moet door een erkend gecertificeerde Stek monteur gedaan worden. Ook alle benodigde extra toebehoren zoals leidinggoten, muurbeugels, leidingsets in alle maten en lengtes, aanstuur bedrading,opstelblokken  enz enz hebben wij op voorraad.   Ons motto is "Grote voorraad, Lage prijzen" !  

 

Wij zijn voor Zwolle en omstreken "DE" Marktleider,  Tevens aircogroothandel en Importeur van diverse A-merken airco systemen:  Onder andere van de merken , MITSUBISHI - DAIKIN - LG - SAMSUNG- CHIGO - AUX - GREE -  AC1.  

Bent u franchisenemer , webshop houder of installateur dan komen wij graag met u in contact en latenm wii u graag weten wat de groothandelsprijzen van onze airco systemen en toebehoren zijn, Rijdt snel bij ons langs dan kunnen we deze spoedig met u bespreken, Wij leveren u graag aircosystemen tegen de laagste prijzen ........Hoe groter de afname aantallen, hoe lager de prijzen. Tevens bezorgen wij door heel nederland uw order binnen 24-48 uur bij u aan huis. 

Groeten,

Berry en Jordy 
aircoplazazwolle.nl