1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Gree Wand / Vloerconsole 2.5kW/9000Btu - GEH09AA R32 - COOL&HEAT + WiFi

  1. 9000 BTU Koelcapaciteit
  2. 10000 BTU Verwarmingscapaciteit
  3. Energieklasse A++
  4. 90m3 bereik
  5. 21/30/42dB geluidsniveau
  6. R32 koudemiddel
Opties
Afhalen/Verzenden
Van 1375,00
1099,00 incl. BTW
Dit product is helaas uitverkocht.

Omschrijving Gree Wand / Vloerconsole 2.5kW/9000Btu - GEH09AA R32 - COOL&HEAT + WiFi

 

 

AANBIEDING : 


Gree  Vloerconsole 2.5kW / 9000Btu (90M3) + WiFi Cool & Heat! 
Een A-Merk kwaliteit airconditioner voor een lage prijs! 
Tijdelijk in de aanbieding  Van €1375, - voor €1099,-

 

SCOP:  4.00
SEER:   6.50
Energielabel A++ 

Leverbaar in de capaciteiten 2.5kW - 3.5kW - 5.0kW Allen standaard voorzien van WiFi. 

   

Gree is een compact vloermodel met een eenvoudig en plat ontwerp, harmonisch passend in elk interieur.
Deze lucht-lucht warmtepomp inverter wand / vloerconsole type GEH beschikt standaard over een infrarode afstandsbediening en ingebouwde wifi adapter. Uitermate geschikt voor een werkkamer, huizen met een puntdak, op de zolder plaatsing tegen het knie schot is mogelijk, voor mensen die een wand cassette niet mooi vinden, deze wordt juist laag geplaatst net boven de grond. Of onder een vensterbank bijvoorbeeld. Enz. enz.

 

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD, RECHTSTREEKS UIT ONS AFHAALMAGAZIJN OF UIT DE WEBSHOP.

Grote voorraad - Lage prijzen!
Bij ons grijpt u niet mis.
Geen wachttijd - Levering uit voorraad!
Vandaag gekocht, morgen in huis.
Dagelijks af te halen bij ons afhaalmagazijn.

 

 

 

Onze losse verkoopprijzen zijn: 

* 2.5kW/9000Btu    Aanbieding   VAN €1175.-  VOOR   €1099, -  incl btw!

* 3.5kW/12000Btu:  Aanbieding  VAN €1375.- VOOR   €1199, -  incl btw!

* 5.0kW/18000Btu : Aanbieding   VAN €1675.- VOOR   €1499, - incl btw!

(Laat u niet misleiden door de prijs van kopie TOSOT, origineel is altijd beter) 

 

 

Een geheel compleet aansluitpakket kost:  3m - 4m  - 5m 
Ook kunnen wij u een Aansluitpakket in ieder gewenste lengtemaat leveren. 
Dit kunt u kopen op de pagina toebehoren.

 

De Gree Wand / Vloerconsole kan bij losse verkoop tegen meerprijs geleverd worden inclusief Aansluitpakket:
inhoud: 3M  - 4 M of 5M * Duo koperleiding, * 1.condens afvoer slang, * Aanstuur bedrading 220v voor aansluiting tussen binnen en buitenunit, * voedingskabel 5M met een vaste stekker. Extra, zoals: * Leidinggoot A 2M om de leidingen netjes weg te werken op de gevel Opstelblokken om gehorige trillingen tegen te gaan  * Muur beugel om de buitenunit op te zetten,   Deze benodigdheden kunt u er allen bijkopen op de pagina toebehoren.  Ook kunnen wij u een Aansluitpakket in een gewenste lengtemaat leveren.

 

Het Gree wand / vloerconsole airco systeem is een eenvoudig te installeren, voorgevuld met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel. 
Wilt u dat wij de montage van u airco systeem verzorgen? Dat doen onze zzp'ers dat graag voor u, Neemt u dan contact op met ons op per telefoon of e-mail. Wilt u dit aircosysteem werkend horen, voelen en bekijken voor aanschaf?
Kom dan naar onze showroom tevens een afhaal magazijn.

 

Het nieuwe Gree Wandconsole / Vloermodel  Airconditioning heeft  een stijlvol binnenpaneel, Voorzien van vele standaard opties:  
Met het nieuwe auto-clean systeem, bieden deze modellen ook een laag geluidsniveau. Deze hebben een opvallend vormgegeven binnenpaneel dat er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook helpt om het reinigen van de unit te voorzien. Deze Gree vloermodellen  modellen gebruiken een hoge COP Inverter technologie voor economische airconditioning en verwarming met verbeterde COP-cijfers


De kenmerken kenmerken van de Gree 2.5kW : (90 m3) Bereik. 
Deze Gree wandconsole  9000btu / 2.5kW - deze kan koelen en verwarmen, Heeft de zeer zuinige Energie klasse A ++, WiFi met handig te installeren APP, Afstandbediening, Afgevuld met het milieu vriendelijke R32 koudemiddel, Dc Inverter systeem, Elegante witte afwerking, Intelligent automatisch herstart systeem, Comfortabele slaapcurven, Koude lucht, Led informatie scherm, Timer, Intelligent zelf ontdooier systeem, Intelligent automatisch schoonmaak systeem, "Turbo-knop" voor Full-power , zelfdiagnose systeem.

 

INCLUSIEF MONTAGE PRIJZEN: 
(
incl. Aansluit, montage en afwerkmaterialen + Incl het Aircosysteem in bedrijf stellen) 


2.5kW (90M3) Inclusief montage €1949, - All-In!
Gree  Vloer / Wandconsole 2.5kW / 9000Btu  COOL & HEAT Incl. WiFi

3.5kW (120M3) Inclusief montage €2049, - All-In!
Gree Vloer / Wandconsole 3.5kW / 12000Btu  COOL & HEAT  Incl. WiFi

5.0kW (180M3) inclusief montage € 2249, - All-In!
Gree Vloer / Wandconsole  5.0kW / 18000Btu  COOL & HEAT  incl.  WiFi

 

Spetterende winterdeal: 

Wegens het succes van de spetterende nazomeractie gaan we door met de spetterende  winterdeal, deze is geldig tot 31-3-2024!

 

 

ALL-IN MONTAGE PRIJZEN  VLOER / WANDCONSOLE  HOUDT IN:
Het gekozen Aircosysteem inclusief maximaal 4 meter montage pakket + 4 meter leidinggoot + Muurgat afdekkap + Big Blocks van Muurbeugel
+ Montage en in bedrijf stellen. 

Wij moeten U helaas meedelen dat wij genoodzaakt zijn een brandstoftoeslag door te berekenen. Deze berekenen wij als volgt:
Uw adres is gelegen binnen  50 km vanaf onze postcode 8013 PS   €25.-
Uw adres is gelegen binnen 100 km vanaf onze postcode 8013 PS  €50.-
Uw adres is gelegen binnen 150 km vanaf onze postcode 8013 PS  €75.-
Uw adres is gelegen tussen 150 en 200 km vanaf onze postcode 8013 PS Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

 

Ideaal voor het gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis als bij u op kantoor op een werkplek, De units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van elke ruimte kan worden verdeeld. Ontworpen om kleine tot middelgrote ruimtes te verwarmen of te koelen, biedt dit vloermodel / wand console  een artistieke en moderne airconditioning oplossing.airconditioning oplossing. Voorzien van een goed werkende vlak paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt.Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en op het binnen paneel geeft deze in LED de temperatuurweergave aan.

 

Berekening voor Airconditioning: 

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houdt u wel rekening met bijvoorbeeld een plat dak ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed en 5 meter lang, 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4mx5mx2,5m = 50 m3, 30 Watt per kuub is totaal 1500 Watt capaciteit koelcapaciteit, een 2,5 kW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een aircosysteem uitgerust met een DC-omvormer het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan niet meer nodig hebben dan 1500 Watt, het systeem zich aanpassen.Inverter het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan niet meer nodig hebben dan 1500 watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik)

 

Gree is een van de grootste Airconditioning fabrikanten ter wereld. Een op de drie airconditioners worden gemaakt in de fabrikant van Gree airconditioning. Wat veel mensen niet weten is dat Gree airconditioning tevens producent is van vele andere bekende merken die zelf geen airconditioning systemen fabriceren, De Zogenaamde Brand merken,  Wereldwijd heeft Gree 7 grote productie vestigingen onder andere in China, Brazilië Etc etc. Gree heeft met haar airconditioners een complete productie in eigen beheer.  Meer dan 12.700 verschillende apparaten en wereldwijd 300 miljoen gebruikers  Met zijn Mega fabriek en 70.000 medewerkers die garant staan ​​voor de kwaliteit van een Green product airconditioning. Om de hoogwaardige kwaliteit aan u te kunnen waarborgen voeren zij op alle airconditioners een honderd procent eind controle uit, zodat Gree de kwaliteit van de airconditioners 100% kan waarborgen. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit in huis haalt. Gree met een jaaromzet van $ 10,2 miljard en een productiecapaciteit van 55 miljoen apparaten per jaar mag Gree zich met recht dé grootste airconditioner fabrikant ter wereld noemen. Een op de drie aan airconditioners wereldwijd komt uit de fabriek van Gree Mega Factory.

Gree levert alle modellen airconditioners, Van een eenvoudige tot zeer geavanceerde airconditioner tot een standaard unit, met een capaciteit van 2,5kW klein tot een grote capaciteit airconditioner 7,0kW. U kunt het niet bedenken van Gree heeft het in haar assortiment Tevens kunt u bij Gree terecht voor een kwalitatieve lucht warmtepomp met een hoog rendement systeem voor u, chalet, woonboot, tiny house, slaapkamer, of een kantine, productie ruimte, kantoorruimte binnen u bedrijf.

 

 

 

PRODUCT INFORMATIE:
GREE VLOER / WANDCONSOLE  GEH 9-2.5kW  

Geschikt voor ruimtes tussen 20 en 45 m² / 90m3 bereik.

Lucht-Lucht warmtepomp, Dc  inverter
Koelmiddel  R32
Energielabel A++ label
Wifi inclusief ! 
Infrarood afstandsbediening met timer meegeleverd
Sleep timer  /  I-Feel ( temperatuursensor in de afstandsbediening)
Turbo functie ( maximale vermogen en ventilatorsnelheid zodat de ruimte snel gekoeld of verwarmd wordt)
7  blower snelheden
Functies  Koelen, Verwarmen, Auto, Ventileren en Drogen 
Selectie luchtuitlaat (ventilator bovenaan en onderaan of ventilator enkel bovenaan)
De ventilator bovenaan voorkomt dat koude lucht in de zomer neervalt en dat koude luchtstromen van het venster binnenkomen in de winter, inclusief  Op - en neer  zwenkende lamellen
Automatisch sluitende lamellen  /   Automatisch herstarten
Koelleiding: 1/4 x  3/8
Vermogen: 2.5 kW
SCOP: 4.00  /   SEER: 6.50
Afmetingen binnen unit BxHxD (mm):  700x600x215
Afmetingen buiten unit  BxHxD (mm):  848x540x320

Geluidsniveau binnen unit dB(A):  21/30/42
Geluidsniveau buiten unit dB(A):  40/49
Gewicht binnen unit :  15 kg
Gewicht buiten unit   : 33 kg 

 

 

 

Indien u een betaalbare kwaliteit airconditioner zoekt met de allerlaatste technieken en betere innovatie dan is een Gree Eco airconditioner een zeer verantwoorde keuze!

 

 

 

Milieu gegevens: Gree 2.5 kW buitenunit 
Koudemiddel type R32
Hoeveelheid koudemiddel gas 0.60 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 405
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwingen: Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas.

 

 

 

In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of  F-Gas gecertificeerd bedrijf.  Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.

 

 

 

Bekijk onze modellen incl. alle toebehoren