1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Mitsui Tripple split "Proline" Serie 7.0 kW outdoor + 2x3.5 kW + 1x 2.5 kW indoor "NERGENS GOEDKOPER"

  1. 27000 BTU Koelcapaciteit
  2. 28000 BTU Verwarmingscapaciteit
  3. Energieklasse A++
  4. 2x120m3 + 1x90m3m3 bereik
  5. 25/34/40dB geluidsniveau
  6. R32 koudemiddel
Opties
Afhalen/Verzenden
Van 1579,00
1199,00 incl. BTW
Direct bestellen
Op voorraad! Voor 14:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Omschrijving Mitsui Tripple split "Proline" Serie 7.0 kW outdoor + 2x3.5 kW + 1x 2.5 kW indoor "NERGENS GOEDKOPER"

 

AANBIEDING!! 

 

MITSUI TRIPPEL-SPLIT:  1x BUITENUNIT 7.0kW / 24000Btu + 1X 2.5kW /9000Btu (2x 90m3 bereik) + 2x 3.5kW / 12000Btu (1X 120M3 bereik) binnenunit afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32 - COOL & HEAT + WiFi voorbereiding. 
TIJDELIJK  IN DE AANBIEDING VAN €1579, - VOOR  €1199, - 

 

Met deze Mitsui Tripple-split (1x een buitenunit met 3x een binnen unit) kunt u koelen - verwarmen & ontvochtigen dankzij de innovatieve dc inverter techniek, verwarmen met deze split unit inverter is zelfs tot 40 procent goedkoper dan verwarmen met een traditionele cv ketel. Een airco systeem van Mitsui zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. U voelt zich prettig bij een goede regelbare temperatuur en vochtigheidsgraad, deze twee zijn beide eenvoudig instelbaar met dit " Proline" model.  Dit  airco-systeem heeft een laag energieverbruik, namelijk  energielabel A++  Modern Italiaans design ,voorzien van vele opties! 

 

 

Is verwarmen met een airco systeem echt zo goedkoop? 
JAAAAHHHH Zeker, dat is echt goedkoop, een kuub gas kost 3 tot 4x zoveel als een kWh stroom!
zie uw eigen jaarafrekening (schrik niet) Dan staat u versteld wat u aan gas betaald heeft. U betaalt tenslotte iedere maand voor gas, terwijl u het in de voorjaarsmaanden en de zomermaanden niet of nauwelijks gebruikt. Het verschil is nog groter als u ook nog eens zonnepanelen heeft, dan betaalt u nog minder tot bijna niets voor koeling of verwarming met uw airco systeem. Doe her en der maar eens navraag bij vrienden of bekenden die al met de een airco systeem verwarmen dan gaat u vast binnenkort ook over op de aanschaf van een airco systeem. 
Wij van Aircoplaza Zwolle garanderen u dat u het systeem binnen no-time terug verdiend heeft!  

 

AIRCOPLAZA ZWOLLE HEEFT DE LAAGSTE PRIJZEN VAN NEDERLAND!! 

 

Deze split unit wandmodellen van Mitsui hebben een stijlvol Italiaans design en de warmtepomp is te bedienen met de infrarood afstandsbediening voorzien van een timerfunctie. Tevens is er WiFi dmv het bijkopen van een WiFi-module mogelijk, deze kunt u vinden op de pagina toebehoren. 

Met deze duo split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren en wordt de ruimte door de speciale anti allergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels. Met deze Mitsui duo-split wandmodel airconditioning heeft u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een energielabel van A +++ / A ++ met  EER 3.24 en COP 6.0  Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast uiterst laag met 25/34/40 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

 

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD, RECHTSTREEKS UIT ONS AFHAALMAGAZIJN OF UIT DE WEBSHOP.

Grote voorraad - lage prijzen!
Bij ons grijpt u niet mis.
Geen wachttijd - levering uit voorraad!
Vandaag gekocht, morgen in huis.
Dagelijks af te halen bij ons afhaalmagazijn.

 

 

ONZE LOSSE VERKOOPPRIJS IS: 

MITSUI "Proline"  TRIPPLE-SPLIT:  
1x BUITENUNIT 7.0 kW/24000Btu + 1X BINNENUNIT 2.5 kW/9000BTU (1x90 m3 bereik) + 2x BINNENUNIT 3.5 kW/12000Btu (2X120M3 bereik)
Afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32 - COOL & HEAT + WiFi Voorbereiding. 
TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VAN €1579,- VOOR €1199,-  

Een geheel compleet aansluitpakket kunnen wij u in ieder gewenste lengtemaat leveren  (let wel op: u heeft er 3 nodig). 

 

 

 

De Mitsui Proline Tripple split  kan bij losse verkoop tegen meerprijs geleverd worden inclusief een compleet aansluitpakket  in iedere lengte die u nodig heeft   * Duo koperleiding, * condens afvoerslang, * Aanstuur bedrading 220v tussen de binnen en de buitenunit, * voedingskabel 5 m met een vaste stekker. En de volgende afwerk- en montage materialen zoals: * Leidinggoot A 2M om de leidingen netjes weg te werken op de gevel.. * Opstelblokken om gehorige trillingen tegen te gaan. * muurbeugel om de buitenunit te zetten.
Deze benodigdheden kunt u allen bij kopen op de pagina toebehoren. 

Deze Mitsui "Proline" serie is een eenvoudig te installeren systeem, voorgevuld met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel! Wilt u dat wij u airco systeem monteren, Dan doen onze ZZP'ers dat graag voor u. Neemt u dan per telefoon of e-mail contact met ons op. Wilt u dit aircosysteem werkend horen, voelen en bekijken voor aanschaf? Kom dan naar onze showroom tevens afhaalmagazijn.

 

 

 

ALL-IN MONTAGE PRIJS:
TRIPPLE-SPLIT MITSUI  "Proline"  1X een buitenmotor 7.0kW met  1x2.5kw binnenunit ( 1x90m3 bereik) +  2x 3.5kW binnenunit (bereik 2 X 120 m3) 
Tijdelijk in de aanbieding van €3575,-  voor  €2995,-

(bovenstaande basisprijs is afhankelijk van de montage situatie) 

 

Spetterende winterdeal: 

Wegens het succes van de spetterende nazomeractie gaan we door met de spetterende  winterdeal, deze is geldig tot 31-3-2024!

 

 

ONZE ALL-IN MONTAGE PRIJS TRIPPLE-SPLIT HOUDT IN:
Het gekozen Tripple-Split Aircosysteem inclusief maximaal 3x4 meter montage pakket + 3 x 4 meter Leidinggoot + 3 x muurgat afdekkap + 1x Big Blocks van muurbeugel + montage en in bedrijf stellen. 

Wij moeten U helaas meedelen dat wij genoodzaakt zijn een brandstoftoeslag door te berekenen.

Deze berekenen wij als volgt:
Uw adres is gelegen binnen  50 km vanaf onze postcode 8013 PS   €25.-
Uw adres is gelegen binnen 100 km vanaf onze postcode 8013 PS  €50.-
Uw adres is gelegen binnen 150 km vanaf onze postcode 8013 PS  €75.-
Uw adres is gelegen tussen 150 en 200 km vanaf onze postcode 8013 PS Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

Mitsui aircosystemen hebben een laag energieverbruik en voorzien u van een aangenaam comfort in koude en warme dagen! Het stijlvolle frontpaneel staat uitstekend in elk interieur en is eenvoudiger te reinigen. Mitsui kiest voor het milieuvriendelijke R-32 koudemiddel om het milieu te reduceren dankzij het hoge energierendement.

 

Online-WiFi bediening:
Bedien uw airco systeem vanuit u luie stoel of waar ter wereld u ook bent via een WiFi-App te verkrijgen tegen meerprijs.

 

Ideaal voor gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis, als bij u op kantoor op u werkplek, veel units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van een kamer kan worden uitgebreid. Ontworpen om kleine tot middelgrote applicaties te verwarmen of te koelen, biedt de mitsui Proline serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave.mitsui Proline serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave.

 

 

Berekening voor Airconditioning: 

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houd wel rekening met een plat dak, ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die warmte afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed, 5 meter lang en 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4 x 5x 2,5 = 50 m3, 30 Watt per kuub is totaal 1500 Watt op koelcapaciteit, een 2,5 kW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een DC inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 Watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik) inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 Watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik)

 

 

Productkenmerken:   
 Energiebesparing tijdens stand-by modus Het stroomverbruik wordt met ongeveer 80% gereduceerd bij gebruik op stand-by. * Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 40% minder dan diverse andere merken. * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus.Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 30% minder dan diverse andere merken. * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus.

 

 

Reiniging Lucht filtersysteem.
Bacteriëen & virussen en Allergenen op, Ook dit systeem dier en tabak geuren om in clean zuivere lucht, dit zeker ten goede aan uw leefklimaat. * Zelfdiagnose, vereenvoudigt het onderhoud door systeemfouten en eventuele aankomst op het display aan te geven.

Automatische ventilatorsnelheid
Selecteert automatisch de tijdelijke ventilatorsnelheid om de temperatuur snel te bereiken en te handhaven.
Ventilator snelheden, met één toets zijn alle opgegeven ventilatorsnelheden selecteerbaar.

Comfortabele slaapmodus
Deze innoverende stand verhoogt het leefcomfort door een specifieke temperatuurverloop te volgen.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Productinformatie: 

MODEL & TYPE:
Mitsui Tripple-Split  7.0kW outdoor + 2x2.5kW en 1x3.5kW indoor.

Power Supply 230 volt
Rated Cooling Capacity 5300 Watt
Rated Cooling outdoor 24000Btu / 7.0kW 
Cooling Power Input 1630 Watt
EER 3,24 /  SEER 6,0
COP 4,00 SCOP
Cooling Energy Efficiency Class A++
Rated Heating Capacity 5600 Watt
Heating Power Input 1400 Watt
Average 3,8 Heating Energy Efficiency
Heating Energy Efficiency Class Heating A++ /   max. input consumption W 2850
Cooling Current A 7,1 (2,3 - 8,9)
Heating Current A 6,1 (2,6 - 7,7)
Indoor sound pressure level Laag naar hoog 25/34/40 dB
Indoor sound power level 55 dB
Outdoor sound pressure level 56dB
Outdoor sound power level 65dB
Dimensions Indoor Unit 2x B  80 cm x  D 19 cm x  H 28 cm 
Dimensions Outdoor Unit  80cm x33cm x55cm 
Indoor Unit Netto gewicht 7.0 kilo 
Outdoor Unit Net/to gewicht 38 kilo
Koudemiddel R32
Koelleidingmaten : 1/4 -x 3/8
Koel leiding maat maximale lengte 15M per binnenunit 
Compressor type: ROTARY

 

 

 

 

MITSUI IS EEN VERANDWOORDE AANSCHAF OP HET GEBIED VAN  AIRCONDITIONERS.
DEZE ZIJN VAN GOEDE KWALITEIT, BETROUWBAAR, LAAG ENERGIE GEBRUIK, EN EEN HEBBEN EEN GOEDE PRIJS, KWALITEIT VERHOUDING ! 

 

 

 

Milieu gegevens:  
Mitsui 7.0 kW duo-split buitenunit
Koudemiddel: type R32
Hoeveelheid koudemiddel: 1.72 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 1161
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwing: Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas .

 

 

* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of  F-Gas gecertificeerd bedrijf.  Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.

Bekijk onze modellen incl. alle toebehoren