1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Mitsubishi Electric Tripple - Split MSZ-Serie 5.0kW outdoor + 2x 2.5 kW +1x 3.5 kW indoor - Wifi "EXTRA LAGE PRIJS " A++

  1. 9000 BTU Koelcapaciteit
  2. 10000 BTU Verwarmingscapaciteit
  3. Energieklasse A++
  4. 2x 2.5kW 90 + 1x 3.5kW 120m3 bereik
  5. 21/30/37/46dB geluidsniveau
  6. R32 koudemiddel
Opties
Afhalen/Verzenden
Van 2695,00
2169,00 incl. BTW
Direct bestellen
Op voorraad! Voor 14:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Omschrijving Mitsubishi Electric Tripple - Split MSZ-Serie 5.0kW outdoor + 2x 2.5 kW +1x 3.5 kW indoor - Wifi "EXTRA LAGE PRIJS " A++

 

 

 

AANBIEDING: 

TIJDELIJK  IN DE AANBIEDING VAN €2695.- VOOR €2169.-  

 

Mitsubishi Tripple split MXZ-3HA50VF + 2 x MSZ-HR25VF +1 x MSZ-HR35VF + WiFi Voorbereiding.

1x een 5.0 kW buitenunit met 3 binnenunits: 2.5 kW en 2.5 kW en 3.5 kW binnenunits. 
Deze 3 binnenunits zijn goed voor een bereik van 90 m3 - 90 m3 en 120 m3 bereik. 

 

• Koelen en verwarmen, ontvochtigen
• Inverter technologie
• Energieklasse A++
• Incl. infrarood afstandsbediening
• WiFi voorbereiding 
   Mitsubishi tripple airco systeem heeft nog veel meer technische moderne snufjes.

 

De stijlvolle wand-units van Mitsubishi Electric zorgen voor optimaal comfort in de woon, werk- of slaapkamer. Voor een comfortabele en effectieve werking worden de units hoog aan de wand geplaatst. Met het zeer hoge rendement en de premium kwaliteit van Mitsubishi Electric kies je ook nog eens voor een duurzame oplossing. Beter voor het milieu én uw portemonnee.

Unieke eigenschappen:
Geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes.
Voor montage hoog aan de wand (zelfs plaatsing boven deur of raam mogelijk)
Eenvoudige montage, geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig!
Econo Cool en Hygiënelabel

 

 

LOSSE VERKOOPPRIJS:
MITSUBISHI ELECTRIC TRIPPLE-SPLIT:  
1x BUITENUNIT 5.0kW / 18000Btu + 1x BINNENUNIT 3.5kW / 12000Btu (120M3 bereik)  PLUS 2X EEN BINNENUNIT 9000Btu / 2.5 kW (bereik 90m3) afgevuld met het meest milieu vriendelijke koudemiddel R32 - COOL & HEAT + WIFI voorbereiding. 
TIJDELIJK  IN DE AANBIEDING VAN €2695, - VOOR €2169, -  

voor de aankoop van een  wifi module ga naar de pagina toebehoren. 

 

Een geheel compleet aansluitpakket kost: t/m  3m  -  4m  - 5m  - Ook kunnen wij u een Aansluitpakket in ieder gewenste lengtemaat leveren.  (  let wel op: per binnenunit heeft u er 1 nodig ) 

 

                                                                                                                                                                   

AIRCOPLAZA ZWOLLE HEEFT DE LAAGSTE PRIJZEN VAN NEDERLAND!! 

 

 

Duo en tripple split unit wandmodellen van Mitsubishi Electric hebben een stijlvol design en de warmtepomp is te bedienen met de infrarood afstandsbediening voorzien van een timerfunctie, tevens is er WiFi dmv het bijkopen van een wifi-module mogelijk, deze kunt u vinden op de pagina toebehoren. 

 

Met deze systemen kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale antiallergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels.  Met deze Mitsubishi electric split wandmodellen airconditioning biedt u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

 

Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij de milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een energielabel van  A +++ / A ++ met 2,81 EER en 3,69 COP.  Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast uiterst laag met 21/30/37/46 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de aanwezigheid van het aircosysteem in huis.

 

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD, RECHTSTREEKS UIT ONS AFHAALMAGAZIJN, OF UIT DE WEBSHOP.

 

Grote voorraad - Lage prijzen!
Bij ons grijpt u niet mis.
Geen wachttijd - Levering uit voorraad!
Vandaag gekocht, morgen in huis.
Dagelijks af te halen bij ons afhaalmagazijn.

 

 

ALL-IN MONTAGE PRIJZEN:
(incl. montage en afwerkmaterialen + in bedrijf stellen) 

TRIPPLE-SPLIT:
MITSUBISHI ELECTRIC TRIPPLE-SPLIT MSZ-Serie  1X een buitenmotor 5.0kw met 2x een 2.5kw Binnenunit 
(Bereik 2X90m3) en  1X 3.5Kw binnenunit (Bereik 120m3) : TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VOOR: €3999.-

(bovenstaande basis prijs is afhankelijk van de montage situatie) 

 

 

Spetterende winterdeal: 

Wegens het succes van de spetterende nazomeractie gaan we door met de spetterende winterdeal, deze is geldig tot 31-3-2024!

 


 

ONZE ALL- IN MONTAGE PRIJS (TRIPPLE - DUO) SPLIT HOUDT IN:
Het gekozen Aircosysteem inclusief maximaal  ( 3x4m )  Aansluit Pakket + 3x4 meter leidinggoot + 3x Muurgat afdekkap + 1x Big Blocks of een muurbeugel + Montage en het systeem in bedrijf stellen. Bij onze all-in prijzen heeft u dus nooit verrassingen achteraf!

Wij moeten U helaas meedelen dat wij genoodzaakt zijn een brandstoftoeslag door te berekenen.

Deze berekenen wij als volgt:
Uw adres is gelegen binnen  50 km vanaf onze postcode 8013 PS   €25.-
Uw adres is gelegen binnen 100 km vanaf onze postcode 8013 PS  €50.-
Uw adres is gelegen binnen 150 km vanaf onze postcode 8013 PS  €75.-
Uw adres is gelegen tussen 150 en 200 km vanaf onze postcode 8013 PS Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

Online-Wifi bediening:
Bedien uw airco systeem vanuit u luie stoel of waar ter wereld u ook bent via een Wifi-App te verkrijgen tegen meerprijs op de pagina toebehoren van de webshop.

 

De Mitsubishi Electric duo & Tripple split  kan bij losse verkoop tegen meerprijs geleverd worden inclusief een compleet aansluitpakket  in iedere lengte die u nodig heeft   * Duo koperleiding, * condens afvoer slang, * Aanstuur bedrading 220v tussen de binnen en de buitenunit, * voedingskabel 5M met een vaste stekker. En de volgende Afwerk en Montage materialen zoals: * Leidinggoot A 2M om de leidingen netjes weg te werken op de gevel. * Opstelblokken om gehorige trillingen tegen te gaan . * Muur beugel om de buitenunit te zetten .
Deze benodigdheden kunt u allen bij kopen op de pagina toebehoren.

 

De  Mitsubishi Electric serie is een eenvoudig te installeren systeem, voorgevuld met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel! Wilt u dat wij u airco systeem monteren, Dan doen onze zzp'ers dat graag voor u. Neemt u dan per telefoon of e-mail contact met ons op. Wilt u dit aircosysteem werkend horen, voelen en bekijken voor aanschaf? Kom dan naar onze showroom tevens een afhaal magazijn.

 

Mitsubishi MSZ Serie is een A-KWALITEIT Aircosysteem met een laag energieverbruik en aangenaam comfort in koude en warme dagen! Het vlakke, stijlvolle voorpaneel verleden uitstekend in elk interieur en is eenvoudiger te reinigen. Mitsubishi kiest voor het milieuvriendelijke R-32 koudemiddel om het milieu te reduceren dankzij het hoge energierendement.

 

 

Ideaal voor gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis, als bij u op kantoor op u werkplek, veel units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van een kamer kan worden uitgebreid. Ontworpen om kleine tot middelgrote applicaties te verwarmen of te koelen, biedt de mitsubishi MSZ serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave.mitsubishi MSZ serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave.

 

 

Berekening voor Airconditioning: 

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houd wel rekening met een plat dak, ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die warmte afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed, 5 meter lang en 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4x5x2,5 = 50 m3, 30 Watt per kuub is totaal 1500 Watt op koelcapaciteit, een 2,5 KW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een DC inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 Watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik) inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien niet meer nodig heeft dan 1500 Watt, het systeem zich aanpassen.Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik)

 

 

Productkenmerken:   
* Energiebesparing tijdens stand-by modus Het stroomverbruik wordt met ongeveer 80% gereduceerd bij gebruik op stand-by. * Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 30% minder dan diverse andere merken. * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus.

 

 

Automatische omschakeling koelen & verwarmen: selecteert automatische de verwarming of koelmodus om de door u temperatuur snel te kunnen bereiken.

Comfortabele slaapmodus
Deze innoverende stand verhoogt het leefcomfort door een specifieke temperatuurverloop te volgen.

Verticale Luchtverdeling dmv 4D Auto Swing
Mogelijkheid om de uitblaaslamellen automatisch verticaal te laten bewegen, voor een gelijkmatige luchtstroom en temperatuurverdeling in de kamer.

Automatische ventilatorsnelheid
Selecteert automatisch de tijdelijke ventilatorsnelheid om de temperatuur snel te bereiken en te handhaven.
Ventilator snelheden, Met één toets zijn alle opgegeven ventilatorsnelheden selecteerbaar.

Ontvochtigingsfunctie,
Hiermee wordt de luchtvochtigheid verlaagd zonder variaties in kamertemperatuur. 

Reinigingslucht filtersysteem. 
Dit filter systeem vangt Stofdeeltjes, Schadelijke organische Chemische stoffen zoals Bacteriën & Virussen en Allergenen op, Ook dit systeem dier en tabak geuren om in schone zuivere lucht, dit komt zeker ten goede aan u leefklimaat. 

24-uurs timer, Deze kan worden ingesteld om de werking op elk gewenst moment tijdens een periode van 24 uur het airco systeem in te schakelen. 

Infrarood Afstandsbediening vv vele handige opties, Start en Stopt en regelt het gehele aircosysteem op afstand. 

Auto-herstart, Het apparaat start automatisch opnieuw op, naar de oorspronkelijke instellingen voor de stroomuitval.Ontvochtigings functie, Hiermee wordt de luchtvochtigheid verlaagd zonder variaties in kamertemperatuur.

Reinigingslucht filtersysteem.
Bacteriëen & Virussen en Allergenen tegen te gaan. Ook dit systeem zet dier- en tabak geuren om in clean zuivere lucht, dit komt zeker ten goede aan u leef klimaat. 

Zelfdiagnose, vereenvoudigt het onderhoud door systeemfouten en eventuele aankomst op het display aan te geven.

 

 

 

Productinformatie : 
Geschikt voor het aantal binnenunits van maximaal 3 stuks.

1x Buitendeel  MXZ-3HA50VF  5.0kW
2x Binnendeel MSZ-HR25VF -  2.5kW


Geluidsdrukniveau koelen 22  max 46  dB
Geluidsdrukniveau verwarmen 21 max 44  dB
Energielabel  A++
Functies:  Koelen / verwarmen / ontvochtigen

BINNENUNIT:
Geluidsniveau binnen unit dB(A)21 dB(A)
Gewicht binnen unit 8,5 Kg
Afmetingen binnen unit BxHxD 84cm x28cm x23cm
Wifi : optioneel
afstandbediening : ja 

BUITENUNIT:
Afmetingen  buiten unit  BxHxD 84cm x71cm x33cm
Gewicht buiten unit 57Kg
Geluidsniveau buiten unit 46 Db 
Dc-Inverter
Koelmiddel: meest milieu vriendelijke R32
Hoeveelheid R32 koudemiddel:  1.4 kg
SCOP  4.02  /  SEER  7,26
Opgenomen vermogen verwarmen  0.00 - 1.30 kW
Opgenomen vermogen koelen  0.00 - 1.26 kW
Nom. diameter vloeistofleiding 1/4
Nom. diameter zuigleiding 3/8
Afgezekerd 230volt / 16 ampere
Frequentie:  50 Hz
 

 

 

Milieu gegevens:  Mitsubishi 5.0 kW buitenunit
Koudemiddel: type R32
Hoeveelheid koudemiddel: 1.4 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 945
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwing:   Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas .

 

 

 

In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of  F-Gas gecertificeerd bedrijf.  Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.

 

 

Bekijk onze modellen incl. alle toebehoren