1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Aux Q-SMART DELUXE 3.5 kW/12000Btu A++ Incl. WiFi

  1. 12000 BTU Koelcapaciteit
  2. 13000 BTU Verwarmingscapaciteit
  3. Energieklasse A++
  4. 120m3 bereik
  5. 20 / 23 / 26 / 32dB geluidsniveau
  6. R32 koudemiddel
Opties
Afhalen/Verzenden
Aansluitpakket binnenunit 1
Omkasting
Van 685,00
449,00 incl. BTW
Direct bestellen
Op voorraad! Voor 14:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Omschrijving Aux Q-SMART DELUXE 3.5 kW/12000Btu A++ Incl. WiFi

 

PROMO- AANBIEDING!

 

AUX Q-SMART DELUXE IS HET MEEST NIEUWE , NIEUWE MODEL UIT DE AUX COLLECTIE

TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VAN €685, - VOOR SLECHTS €449, -

Zie voor meer info de pagina: AUXCOOL.COM 

 

 

Antibacterie filters, geheel nieuw compact design binnenunit! Luxe afstandsbediening, enz. 

- HOOGWAARDIGE COMPRESSOR

- BREDE LUCHTSTROOM

- LAAG GELUIDSNIVEAU  20/23/26/32/ 38 dB

- HIGH SPEED KOEL & VERWARMINGSMODUS

- SEER 6.1
- SCOP 4.0
- ENERGIELABEL A++ 

Met de high-speed koel-verwarmingsmodus kunt u de airconditioner het hele jaar door gebruiken, zelfs in de warme & koude maanden. 
Dankzij de warmtepomp kan het apparaat de lucht in de kamer verwarmen, als alternatief voor traditionele verwarmingssystemen.

 

Airco's uit de Aux Q-Smart Deluxe lijn onderscheiden zich door hun perfecte design tot in elk detail verfijnd. Twee effectieve kleurvarianten, ontworpen in de geest van de nieuwste interieurtrends, passen perfect in de sfeer van elegante interieurs en benadrukken hun stijl subtiel.

 

Is verwarmen met een airco systeem echt zo goedkoop? 
Jazeker, dat is echt goedkoop. Een kuub gas kost 3 tot 4x zoveel als een kWh stroom.
Zie op uw eigen jaarafrekening (schrik niet) dan staat u versteld wat u aan gas betaald heeft. U betaalt tenslotte iedere maand voor gas, terwijl u het in de voorjaarsmaanden en de zomer niet of nauwelijks gebruikt. Het verschil is nog groter als u ook nog eens zonnepanelen heeft, dan betaalt u nog minder tot bijna niets voor koeling of verwarming met uw airco systeem. Doe her en der maar eens navraag bij vrienden of bekenden die al met de een airco systeem verwarmen dan gaat u vast binnenkort ook over op de aanschaf van een airco systeem. 
Wij van Aircoplaza Zwolle garanderen u dat u het systeem binnen no-time terug verdient heeft!  

 

 

ONZE AUX Q-SMART  DELUXE PROMO AANBIEDING!! 

AUX Q SMART + WIFI  3.5kW/12000Btu COOL & HEAT  afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32. Nieuw model 2022, design front in de kleur wit.
TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VAN €685, - VOOR €449, -
 

AIRCOPLAZA ZWOLLE HEEFT DE LAAGSTE PRIJZEN VAN NEDERLAND!! 

 

De zomer staat zo weer voor de deur en door de hittegolf die jaarlijks terug komt lijkt alles verschrikkelijk. Om koel te blijven tijdens het zware seizoen, Haal je deze geweldige Air Conditioner in huis. Het houdt je kamer zo perfect koel dat je de zomerse hitte nauwelijks voelt. Deze veelzijdige Airco zorgt niet alleen voor perfecte koeling in het zomer seizoen, maar zorgt ook voor een schone stofvrije leef omgeving. Het is een geweldige keuze voor ieder huishouden dat in alles perfectie zoekt. Uitgerust met alle briljante functies, is dit precies wat u nodig heeft. 

 

Tegen meerprijs kunt u erbij kopen:

* Aansluitset 3,4 of 5 meter of een op maat gemaakte aansluitset. 
* Leidinggoot per 2 meter om de leidingen netjes weg te werken op de gevel €22,95
* Muurafdekkap €11,95
* Opstelblokken om gehorige trillingen tegen te gaan. 
* Wand-/ muurbeugel om de buiten unit op te hangen.                                                                                        
Al deze benodigdheden kunt u bijkopen op de pagina toebehoren van de webshop.

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD, RECHTSTREEKS UIT ONS AFHAALMAGAZIJN OF UIT DE WEBSHOP.

Grote voorraad - Lage prijzen. Bij ons grijpt u niet mis.
Geen wachttijd - Levering uit voorraad
Vandaag gekocht, morgen in huis.
Dagelijks af te halen bij ons afhaalmagazijn.

 

 

ONZE INCLUSIEF MONTAGE PRIJS:  
(incl. aansluit,montage en afwerkmaterialen + in bedrijf stellen)

2.5kW (90M3) inclusief montage €1050, - Momenteel helaas uitverkocht.
AUX Q SMART DELUXE + WIFI  2.5kW / 9000Btu COOL & HEAT  

3.5kW/12000btu (120M3) inclusief montage €1299, - 
AUX Q SMART DELUXE + WiFi  A++  3.5kW / 12000Btu COOL & HEAT  

5.0kW/18000btu (180M3)  inclusief montage €1599, -  
AUX Q SMART DELUXE + WIFI  A++ 5.0kW / 18000Btu COOL & HEAT  

 

 

Spetterende winterdeal: 

Wegens het succes van de spetterende winteractie gaan we door met de spetterende winterdeal, deze is geldig tot 31-3-2024!

 

 

 

ALL-IN MONTAGE PRIJZEN (Enkele) WANDSPLIT HOUDT IN:
Het gekozen Aircosysteem inclusief maximaal 4 meter aansluitset + 4 meter leidinggoot + muurgat afdekkap + Big Blocks van muurbeugel + montage en in bedrijf stellen. Boven 4 m aansluitset rekenen wij een meerprijs per meter. 

Wij moeten U helaas meedelen dat wij genoodzaakt zijn een brandstoftoeslag door te berekenen. Deze berekenen wij als volgt:
Uw adres is gelegen binnen  50 km vanaf onze postcode 8013 PS €25.-
Uw adres is gelegen binnen 100 km vanaf onze postcode 8013 PS €50.-
Uw adres is gelegen binnen 150 km vanaf onze postcode 8013 PS €75.-
Uw adres is gelegen tussen 150 en 200 km vanaf onze postcode 8013 PS  Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

De AUX airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp, hiermee kunt u in koude dagen voordelig mee verwarmen.

 

Q Smart deluxe product informatie:
In de geest van de huidige trends

De Q-Smart airconditioner onderscheidt zich door een perfect design, verfijnd tot in elk detail, ontworpen in de geest van de laatste interieurtrends, hij zal perfect passen in de sfeer van elegante interieurs en subtiel hun stijl benadrukken.

Decoratief element
De hoge kwaliteit en esthetiek van vakmanschap gecombineerd met de slanke vorm van de Q-Smart airconditioners zorgen ervoor dat de apparaten niet alleen perfect passen in elke interieurstijl, maar ook een elegant en discreet decoratief element zijn. Een eenvoudige en vooral compacte behuizing in glanzend wit past perfect in moderne en minimalistische interieurs. Wit is een tijdloze kleur die steevast de rode draad vormt in arrangementen.

 

UV-STERILISATIE BIJ 57 ℃

Het remt de groei van virussen in 99% door effectieve desinfectie

De hoogste modellen van de Q-Smart serie zijn voorzien van UV-lampen die garant staan ​​voor schone en gezonde lucht. UV-sterilisatie reinigt effectief de lucht door virussen, schimmels en microben te elimineren. Deze functie wordt speciaal aanbevolen voor mensen met allergieën en mensen die vatbaar zijn voor infecties. De temperatuur van de verdamperbuis houdt de hoge temperatuur op 57 en wordt enige tijd bewaard om het beste sterilisatie-effect te garanderen.

 

GEAVANCEERDE FILTRATIE

PM2.5-filter volgens de Wereldgezondheidsorganisatie leidt langdurige blootstelling aan PM2,5 fijnstof tot een kortere levensverwachting. 
Q-Smart airconditioners zijn uitgerust met een PM2.5-filter, dat in de lucht zwevende fijne stofdeeltjes opvangt en 99,9% van deze verontreinigende stoffen verwijdert, wat zorgt voor schone en gezonde lucht.

Antibacterieel filter onmisbaar in de strijd tegen alle soorten bacteriën en pathogene micro-organismen die worden vastgehouden op de antibacteriële coating op het filteroppervlak. Dankzij de bacteriedodende stoffen die hier aanwezig zijn, wordt hun ontwikkeling geremd.

Filter met hoge dichtheid de airconditioner is uitgerust met een filter met verhoogde dichtheid dat effectief verontreinigingen in de lucht tegenhoudt, inclusief stof en stofdeeltjes.

 

EEN CONSTANTE VERWARMINGSTEMPERATUUR HANDHAVEN + 8 ° C-functie
Deze functie maakt het mogelijk om in de winter een constante temperatuur van + 8 ° C aan te houden in de verwarmingsmodus, waardoor de kamer nooit afkoelt.

UITGERUST INCLUSIEF GEÏNTEGREERDE WIFI-MODULE
De airconditioners uit de Q-Smart Deluxe serie hebben standaard een ingebouwde WiFi module met een weekprogrammeur. 
WiFi is een handige oplossing voor smartphone-, tablet- en computergebruikers, waarmee de airconditioning de klok rond kan worden bediend. De applicatie heeft een enorm aantal functies, waaronder een timer, dus het is niet nodig om extra stuurprogramma's aan te schaffen. Het bedienen van de airconditioner via de app is eenvoudig en leuk.

Stille werkingsmodus, geluidsarm product 
Extreem stille bedrijfsmodus waarin de binnenunit van de airconditioner werkt met een verlaagd geluidsdrukniveau, waardoor optimale omstandigheden zonder onnodig lawaai worden gegarandeerd.

Nachtstand
Automatische temperatuurregeling tijdens de slaap. De airconditioner verhoogt de ingestelde temperatuur met 1 ° C per uur tijdens de eerste twee bedrijfsuren in de koelmodus (in de verwarmingsmodus verlaagt hij de temperatuur met hetzelfde tempo). De volgende 5 uur houdt hij de bereikte temperatuur constant, waarna de airconditioner uitschakelt.

"I FEEL"  functie
Intelligente temperatuuruitlezing "I FEEL" maakt een perfecte aanpassing van de temperatuur aan de omstandigheden in de woonkamer mogelijk.

 

Ontvochtigingsmodus
In de ontvochtigingsmodus verlaagt de airconditioner de vochtigheidsgraad in de kamer tot de optimale waarde, waarbij de temperatuur en luchtstroom automatisch worden aangepast om de beste ontvochtigingsomstandigheden te bereiken. Dit voorkomt de groei van schimmels en bacteriën.

Verwarmingsmodus:
Met de verwarmingsmodus kunt u de airconditioner het hele jaar door gebruiken, zelfs in de koudere maanden. Dankzij de warmtepomp kan het apparaat de lucht in de kamer verwarmen als alternatief voor traditionele verwarmingssystemen.

 

Product informatie: 
Binnendeel: AUX-12QC/I 
Buitendeel: AUX-12QC/O

Koelcapaciteit 3.5kW / 12000btu 
Verwarmingscapaciteit 3.8kW
Stroom 230V 
Energieverbruik koeling 1180
Energieverbruik verwarming 1100
SEER 6.1  / SCOP  4.0
Energie-efficiëntieklasse koeling A++ /  verwarming A+

Binnenunit:
Geluidsdruk binnenunit  20 / 23 / 26 / 32 / 38
Geluidsdruk buitenunit  42 / 50 dB
Afmetingen binnenunit  76 x 30 x 20 cm
Gewicht binnenunit 7.5 kilo
Binnenunit Model AUX-12QC 
Koelmiddel R32
Fabrieksvulling(tot 10 m) bijvullen is mogelijk. 

Buitenunit:
Geluidsdruk niveau  42 dB
Geluidsvermogen niveau  50 dB 
Afmetingen van de buitenunit  71 x 53 x 28 cm
Gewicht buitenunit  22.5 kilo
Werkbereik verwarming (buitentemperatuur) tot  - 15 graden 
Leiding diameter 1/4 x 3/8
Maximale leiding lengte 20 m 
Maximaal hoogteverschil 10 m 

 

Als u een goede kwaliteit airconditioner zoekt met de allerlaatste technieken en betere met innovatie dan is een AUX airconditioner een zeer verantwoorde keuze.

 

 

Milieugegevens: Aux 3.5 kW buitenunit 
Milieuvriendelijk koudemiddel R32
Hoeveelheid koudemiddel gas 0,60 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 405
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwingen: Dit product bevat gefluoreerd broeikasgas.

 

 

 

* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of  F-Gas gecertificeerd bedrijf.  Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.

 

 

 

 

Video Aux Q-SMART DELUXE 3.5 kW/12000Btu A++ Incl. WiFi

Bekijk onze modellen incl. alle toebehoren