1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel of app 06 33 44 31 00
    (tot 18.00 uur)

Mitsui Actieprijs ! "Proline" Serie 3.5kW Cool&Heat + WiFi voorbereid "NERGENS GOEDKOPER"

  1. 12000 BTU Koelcapaciteit
  2. 13000 BTU Verwarmingscapaciteit
  3. Energieklasse A++
  4. 120m3 bereik
  5. R32 koudemiddel
Opties
Afhalen/Verzenden
Aansluitpakket binnenunit 1
Omkasting
Van 599,00
449,00 incl. BTW
Direct bestellen
Op voorraad! Voor 14:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Omschrijving Mitsui Actieprijs ! "Proline" Serie 3.5kW Cool&Heat + WiFi voorbereid "NERGENS GOEDKOPER"

 

 

AANBIEDING!
Extra lage prijs voor een goed B-Merk! 

 

Mitsui single wand split airco systeem, krachtig - Geluidsarm airco systeem 3.5kW/12000Btu afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32 Modelnummer MTX12HP24

SEER 6,1
SCOP 4,0

 

AANBIEDING !! 

MITSUI WAND-SPLIT: BUITENUNIT 3.5 kW / 12000Btu + BINNENUNIT 3.5 kW / 12000Btu (120M3 Bereik) afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32 - COOL & HEAT + WiFi  Voorbereiding. TIJDELIJK  IN DE AANBIEDING VAN €599, - VOOR  €449, - 

 

Met deze Mitsui Wand-split kunt u koelen - verwarmen & ontvochtigen dankzij de innovatieve dc inverter techniek, verwarmen met deze split unit inverter is zelfs tot 40 procent goedkoper dan verwarmen met een traditionele cv ketel. Een airco systeem van Mitsui zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. U voelt zich prettig bij een goede regelbare temperatuur en vochtigheidsgraad, deze twee zijn beide eenvoudig instelbaar met dit " Proline" model. 
Dit mitsui airco-systeem heeft een laag energieverbruik, namelijk energielabel A++  Modern italiaans design, voorzien van vele opties! 

 

Is verwarmen met een airco systeem echt zo goedkoop? 
JAAAAHHHH Zeker, dat is echt goedkoop, een kuub gas kost 3 tot 4x zoveel als een kWh stroom!
zie u eigen jaarafrekening (schrik niet) Dan staat u versteld wat u aan gas betaald heeft. U betaalt tenslotte iedere maand voor gas terwijl u het in de voorjaars maanden en de zomer niet op nauwelijks gebruikt. Het verschil is nog groter als u ook nog eens zonnepanelen heeft, dan betaalt u nog minder tot bijna niets voor koeling of verwarming met uw airco systeem. Doe her en der maar eens navraag bij vrienden of bekenden die al met een airco systeem verwarmen, dan gaat u vast binnenkort ook over op de aanschaf van een aircosysteem. 
Wij van Aircoplaza Zwolle garanderen u dat u het systeem binnen no-time terug verdiend heeft!  

 

AIRCOPLAZA ZWOLLE HEEFT DE LAAGSTE PRIJZEN VAN NEDERLAND!! 

 

 

De wandmodellen van Mitsui  hebben een stijlvol Italiaans design en de airco is te bedienen met de infrarood afstandsbediening voorzien van een timerfunctie, tevens is er WiFi dmv het bijkopen van een WiFi-module mogelijk, deze kunt u vinden op de pagina toebehoren. 

Met deze wand split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren en wordt de ruimte door de speciale anti allergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels. Met deze Mitsui -split wandmodel airconditioner biedt u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat.

Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een energielabel van A +++ / A ++ met  EER 3.24 en COP 6.0  Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast uiterst laag met 25/34/40 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.

 

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD, RECHTSTREEKS UIT ONS AFHAALMAGAZIJN OF UIT DE WEBSHOP.

Grote voorraad - lage prijzen!
Bij ons grijpt u niet mis.
Geen wachttijd - levering uit voorraad!
Vandaag gekocht, morgen in huis.
Dagelijks af te halen bij ons afhaalmagazijn.

 

 

ONZE LOSSE VERKOOPPRIJS IS : 

MITSUI "Proline"  WAND-SPLIT  BUITENUNIT 3.5kW / 12000Btu + BINNENUNIT 3.5kW / 12000Btu (120M3 bereik) afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32 - COOL & HEAT + WiFi  Voorbereiding. 
TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VAN €599,- VOOR €449,-  

 

MITSUI WAND-SPLIT:  BUITENUNIT 5.0kW / 18000Btu + BINNENUNIT 5.0kW / 18000Btu (180 m3 bereik) afgevuld met het meest milieuvriendelijke koudemiddel R32 - COOL & HEAT + WiFi  Voorbereiding. 
TIJDELIJK  IN DE AANBIEDING VAN €945,- VOOR  €695,- 

 

 

De Mitsui Proline wand split  kan bij losse verkoop tegen meerprijs geleverd worden inclusief een compleet aansluitpakket  in iedere lengte die u nodig heeft   * Duo koperleiding, * condens afvoerslang, * Aanstuur bedrading 220v tussen de binnen en de buitenunit, * voedingskabel 5 m met een vaste stekker. En de volgende afwerk- en montagematerialen zoals: * Leidinggoot a 2 m om de leidingen netjes weg te werken op de gevel. * Opstelblokken om gehorige trillingen tegen te gaan. * Muur beugel om de buitenunit te zetten.
Deze benodigdheden kunt u allen bij kopen op de pagina toebehoren. 

Deze wand-Split Mitsui "Proline" serie is een eenvoudig te installeren systeem, voorgevuld met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel! Wilt u dat wij uw airco systeem monteren, dan doen onze zzp'ers dat graag voor u. Neemt u dan per telefoon of e-mail contact met ons op. Wilt u dit aircosysteem werkend horen, voelen en bekijken voor aanschaf?
Kom dan naar onze showroom tevens afhaalmagazijn.

 

 

ALL-IN MONTAGE PRIJS:
(incl. montage en afwerkmaterialen + in bedrijf stellen) 


WAND-SPLIT MITSUI  "Proline" 3.5kW /12000Btu (120 m3 bereik) 
Tijdelijk in de aanbieding voor: €1299,-

WAND-SPLIT MITSUI  "Proline" 5.0kW /18000Btu (180 m3 bereik) 
Tijdelijk in de aanbieding voor: €1575,-

 

Spetterende winterdeal: 

Wegens het succes van de spetterende nazomeractie gaan we door met de spetterende  winterdeal, deze is geldig tot 31-3-2024!

 


ONZE ALL-IN MONTAGE PRIJS WAND-SPLIT HOUDT IN:
Het gekozen wand-Split aircosysteem inclusief maximaal 4 meter montage pakket + 4 meter leidinggoot + 1x muurgat afdekkap + 1x Big Blocks van Muurbeugel + montage en in bedrijf stellen. 

Wij moeten U helaas meedelen dat wij genoodzaakt zijn een brandstoftoeslag door te berekenen. Deze berekenen wij als volgt:
Uw adres is gelegen binnen  50 km vanaf onze postcode 8013 PS   €25.-
Uw adres is gelegen binnen 100 km vanaf onze postcode 8013 PS  €50.-
Uw adres is gelegen binnen 150 km vanaf onze postcode 8013 PS  €75.-
Uw adres is gelegen tussen 150 en 200 km vanaf onze postcode 8013 PS Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

Mitsui aircosystemen hebben een laag energieverbruik en voorzien u van een aangenaam comfort in koude en warme dagen! Het stijlvolle frontpaneel staat uitstekend in elk interieur en is eenvoudiger te reinigen. Mitsui kiest voor het milieuvriendelijke R-32 koudemiddel om het milieu te reduceren dankzij het hoge energierendement.

Online-Wifi Bediening:
Bedien uw airco systeem vanuit uw luie stoel of waar ter wereld u ook bent via een WiFi-app te verkrijgen tegen meerprijs.

 

Ideaal voor gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis, als bij u op kantoor op uw werkplek, veel units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van een kamer kan worden uitgebreid. Ontworpen om kleine tot middelgrote applicaties te verwarmen of te koelen, biedt de Mitsui Proline serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave. De Mitsui Proline serie is een artistieke en moderne airconditioning oplossing. 

 

Berekening voor airconditioning: 

De inhoud in m3 wordt berekend door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houd wel rekening met een plat dak, ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die warmte afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed, 5 meter lang en 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4x5x2,5 = 50 m3, 30 Watt per kuub is totaal 1500 Watt op koelcapaciteit, een 2,5 kW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een DC inverter aircosysteem het voordeel dat de compressor terug toert en zal, indien niet meer nodig heeft dan 1500 Watt, het systeem zich aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij 8 tot 10 uur continu gebruik).

 

Productkenmerken:   
Energiebesparing tijdens stand-by modus Het stroomverbruik wordt met ongeveer 80% gereduceerd bij gebruik op stand-by. * Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 40% minder dan diverse andere merken. * Alleen ventileren is ook mogelijk, het systeem kan gebruikt worden als ventilator en blaast gezuiverde lucht zonder verwarming of koeling. * Power modus, deze kan worden geselecteerd voor snel verwarmen of koelen; wanneer de gewenste temperatuur wordt bereikt, keert het apparaat terug naar de vooraf stationaire energie modus.Inverter compressoren passen de compressorsnelheid continu aan de werkelijke vraag aan. Minder energieverbruik en stops resulterend in een verminderd energieverbruik tot wel 30% minder dan diverse andere merken. 

Reiniging Lucht filtersysteem.
Bacteriën & virussen en allergenen op, Ook zet dit systeem dier en tabak geuren om in clean zuivere lucht, dit zeker ten goede aan uw leef klimaat. * Zelfdiagnose, vereenvoudigt het onderhoud door systeemfouten en eventuele aankomst op het display aan te geven.


Selecteert automatisch de tijdelijke ventilatorsnelheid om de temperatuur snel te bereiken en te handhaven.
Ventilator snelheden, Met één toets zijn alle opgegeven ventilatorsnelheden selecteerbaar.

Comfortabele slaapmodus .
Deze innoverende stand verhoogt het leefcomfort door een specifieke temperatuurverloop te volgen.

Overige functies :
- Koelen
- Verwarmen
- Ontvochtigen
- Ventileren
- Timer
- Slaapstand

Kenmerken:
- Hoge energie-efficiëntie (A ++) A+++ 
- Meest milieuvriendelijke koelmiddel R32
- LED display op de binnenunit
- Luchtstroom binnen unit automatisch en regelbaar 4-weg systeem.
- Zelfdiagnose
- Zelfcontrole
- Auto herstart
- Intelligent ontdooien
- WiFi voorbereiding
- Geluidsarm
- Slank en elegant design (binnenunit) 
- Lange levensduur
- Standaard geleverd met een infrarode afstandsbediening.
- Smart technologie.
- Italiaans design 
- Speciaal pollenfilter
- Zuinig met energie 

 

 

 

PRODUCT INFORMATIE:
3.5 kW MITSUI  -  MTX12HP24

Aansluitwaarde 230v
Koelvermogen 3.5kW / 12000 Btu (3800-14200)
Opgenomen vermogen Airco 1088W  (130-1580)
Opgenomen vermogen Verwarming 1070W  (100-1680)
Energieklasse A++
SEER 6,1 / SCOP 4,0
Maximale belasting 10 ampère 
Geluidsniveau binnenunit  24/27/38dB
Geluidsniveau buitenunit 38dB
Afmetingen binnenunit  81 x 20 x 29 centimeter
Afmetingen buitenunit  72 x 27 x 50 centimeter 
Gewicht binnenunit 9 kilo
Gewicht buitenunit 23 kilo
Koelmiddel R32 
Koelleiding maatvoering 1/4 x 3/8 
Maximale lengte koelleiding 20 meter 

 

 

MITSUI AIRCONDITIONERS IS EEN VERANDWOORDE AANSCHAF OP HET GEBIED VAN  AIRCONDITIONERS, DEZE ZIJN VAN GOEDE KWALITEIT, BETROUWBAAR, LAAG ENERGIE GEBRUIK, EN EEN HEBBEN EEN GOEDE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING! 

 

 

Milieu gegevens: Mitsui 3.5 kW Wand-split buitenunit
Koudemiddel: type R32
Hoeveelheid koudemiddel: 1.25 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het apparaat aanwezig is: 843
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwing:   Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas .

 

* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of F-Gas gecertificeerd bedrijf. Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.

Bekijk onze modellen incl. alle toebehoren