1. Persoonlijk advies
  2. Direct uit voorraad leverbaar
  3. Bel 038 - 30 33 032
  4. Bel of app 06 33 44 31 00 (tot 18.00 uur)

AC1 "JP-Black" 12 3.5kW R32 + WIFI - Prijs ALL-IN 4M Aansluitset !

  1. 12000 BTU Koelcapaciteit
  2. 12000 BTU Verwarmingscapaciteit
  3. Energieklasse A++
  4. 120m3 bereik
  5. 25/31/35dB geluidsniveau
  6. R32 koudemiddel
Opties
Afhalen/Verzenden
Aansluitpakket binnenunit 1
Omkasting
Van 779,00
599,00 incl. BTW
Direct bestellen
Op voorraad! Voor 14:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Omschrijving AC1 "JP-Black" 12 3.5kW R32 + WIFI - Prijs ALL-IN 4M Aansluitset !

 

 

Omschrijving AC1 "JP-BLACK"  12 3.5Kw R32 - WIFI - COOL&HEAT / ALL-IN ONE PRIJS !

 

DE AC1 "JP-BLACK" 3.5kW / 12000Btu  (120M3 BEREIK) COOL & HEATH + Wifi Inclusief Smart inverter, Dit AC1 aircosysteem is echt een aanwinst voor iedere woning, Een zeer degelijk airco systeem voor een scherpe prijs. Fluister stille binnen en buiten unit delen !  ! Matt zwarte behuizing met black mirror frontpanel ! 
 

Is verwarmen met een airco systeem echt zo goedkoop ? 
JAAAAHHHH Zeker, dat is echt goedkoop, een kuub gas kost 3 tot 4x zoveel als een KWH stroom!
zie u eigen jaarafrekening ( schrik niet ) Dan staat u versteld wat u aan gas betaald heeft, u betaald tenslotte iedere maand voor gas terwijl u het in de voorjaars maanden en de zomer niet op nauwelijks gebruikt. Het verschil is nog groter als u ook nog eens zonnepanelen heeft, dan betaald u nog minder tot bijna niets voor koeling of verwarming met u airco systeem. Doe her en der maar eens navraag bij vrienden of bekenden die al met de een airco systeem verwarmen dan gaat u vast binnenkort ook over op de aanschaf van een airco systeem. 
Wij van aircoplaza zwolle garanderen u dat u het systeem binnen no-time terug verdient heeft !  

 

ONZE AANBIEDINGSPRIJS !! 

AC1 "JP-BLACK" 3.5Kw / 12000Btu + WIFI - COOL & HEATH +  Meest milieu vriendelijke koudemiddel R32  !
Nieuw model, Design front in de kleur wit. TIJDELIJK IN DE AANBIEDING VAN € 779, - VOOR € 599, -
DIT BETREFT EEN ALL-IN ONE PAKKET GEHEEL COMPLEET MET ALLE BENODIGDE AANSLUIT MATERIALEN.  

 

AIRCOPLAZA ZWOLLE HEEFT DE LAAGSTE PRIJZEN VAN NEDERLAND!! 

 

De zomer staat zo weer voor de deur en door de hittegolf die jaarlijks terug komt lijkt alles verschrikkelijk. Om koel te blijven tijdens het zware seizoen, Haal je deze geweldige Air Conditioner in huis. Het houdt je kamer zo perfect koel dat je de zomerse hitte nauwelijks voelt. Deze veelzijdige Airco zorgt niet alleen voor perfecte koeling in het zomer seizoen, maar zorgt ook voor een schone stofvrije leef omgeving. Het is een geweldige keuze voor ieder huishouden dat in alles perfectie zoekt.  Uitgerust met alle briljante functies, is dit precies wat u nodig heeft. 

 

DE AC1 "JP-BLACK"  3.5KW / 12000Btu   Wordt aan u geleverd  als een ALL- IN ONE PAKKET ( zonder meerprijs ) inclusief alle aansluitbenodigdheden OA; 3M Duo koperleiding 1/4 "x 3/8" + 1. afvoer condens slang, Aanstuur bedrading 220v tussen de binnen- en buitenunit, en een 220v voedingskabel 5M met een vaste stekker.  * Deze leveren wij met een Nederlandse Handleiding! Deze is in de doos bijgevoegd, Hierin vind u info over de airconditioner, Tevens staat hier ook de Montage handleiding in ! Deze is eventueel ook onderaan de pagina in PDF te downloaden.

Dit AC1 JP  is eenvoudig te installeren aircosysteem Uiteraard doen wij het installeren ook graag voor u. Wilt u dat wij van Aircoplaza dat voor u doen? Mail of bel ons dan voor een afspraak. Wilt u dit aircosysteem werkend horen, voelen en bekijken voor aanschaf? Kom dan naar onze showroom tevens een afhaal magazijn.

 

Deze wordt aan u geleverd inclusief 2 jaar garantie!

De JP Black 12000BTU / 3.5KW (120 m3) is voorzien van vele gemakken oa:
Nederlandse Handleiding! Afstandbediening. Turbo Stand Fluisterstil Diepe Slaap Systeem DC Inventer (nieuwste techniek) Golden Fin Zelfreinigend Systeem Stille werking Afgevuld met het milieuvriendelijke R32 gas. Krachtige 3,5KW 12000btu voor ruimtes tot 120m3, Roestpantser laklaag op de buitenunit De JP 12 is vv de functies koelen en verwarmen, tevens kan dit ontvochtigen. Het betreft een zeer zuinige Energiezuinige A ++ airco. is qua geluid een fluisterstille installatie.  

 

Tegen meerprijs kunt u bij kopen:
* Leidinggoot (2M) om de leidingen netjes weg te werken op de gevel 
* Muurafdekkap  en div. anderee hulpstukken.
* Opstelblokken om gehorige trillingen tegen te gaan. 
* Wand muur beugel om de buiten unit op te hangen.                                                                                        
Deze benodigdheden kunt u bijkopen op de pagina toebehoren. 

 

Het betreft een eenvoudig te installeren airco systeem , voorgevuld met het R32 Milieuvriendelijk koudemiddel. Wilt u dat wij u airco systeem monteren, Dan doen onze zzp, ers dat graag voor u, Neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op  Wilt u dit aircosysteem werkend horen, voelen en bekijken voor aanschaf ? Kom dan naar onze showroom tevens een afhaal magazijn.

 

WIJ LEVEREN UIT VOORRAAD, RECHTSTREEKS UIT ONS AFHAALMAGAZIJN, OF UIT DE WEBSHOP.

Grote voorraad - Lage prijzen! Bij ons grijpt u niet mis.
Geen wachttijd - Levering uit voorraad!
Vandaag gekocht, morgen in huis.
Dagelijks af te halen bij ons afhaalmagazijn.
   

 

Berekening Airconditioning:    De inhoud in m3 wordt door de lengte, breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Houd wel rekening met een plat dak, ligging ten opzichte van de zon, veel glas of apparatuur die warmte afgeeft in de ruimte. Rekenvoorbeeld: Een slaapkamer is 4 meter breed, 5 meter lang en 2,5 meter hoog. Inhoud in kuub: 4x5x2,5 = 50 m3, 30 watt per kuub is totaal 1500 watt op koelcapaciteit, een 2,5 KW airco voldoet dus ruimschoots voor dit vertrek. Tevens heeft een aircosysteem met een DC-omvormer het voordeel dat de compressor terug toert en zal dan indien deze niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zichzelf aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik).inverter het voordeel dat de compressor toert en zal dan indien deze niet meer nodig heeft dan 1500 watt, het systeem zichzelf aanpassen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik).

 

INCLUSIEF MONTAGE PRIJZEN :  
(  incl. Aansluit,montage en afwerkmaterialen + in bedrijf stellen )

3.5kW JP Black ( 120m3 ) in de kleur zwart  all-in montage prijs van €1699.- voor  €1399,-


ALL-IN MONTAGE PRIJZEN ( Enkele ) WANDSPLIT HOUDT IN:
Het gekozen Aircosysteem inclusief maximaal 4 meter montage pakket + 4 meter leidinggoot + Muurgat afdekkap + Big Blocks of Muurbeugel + Montage en in bedrijf stellen. Bij onze all-in prijzen heeft u nooit verrassingen achteraf !

Wij moeten U helaas meedelen dat wij genoodzaakt zijn een brandstoftoeslag door te berekenen. Deze berekenen wij als volgt:
Uw adres is gelegen binnen  50km vanaf onze postcode 8013PS   €25.-
Uw adres is gelegen binnen 100km vanaf onze postcode 8013PS  €50.-
Uw adres is gelegen binnen 150km vanaf onze postcode 8013PS  €75.-
Uw adres is gelegen tussen 150 en 200km vanaf onze postcode 8013PS Neem dan contact met ons op voor overleg.

 

 

Product informatie:

Uitvoering  ' Jp-Black' 
Koelcapaciteit 3.5KW - 12000Btu   /   Verwarmings Capaciteit  3.5KW -12000BTU
Geschikt voor ruimtes tot max 120m³
Warmtepomp systeem Dc Inverter
Energie-efficiëntie klasse A ++
SEER    A ++ /  SCOP   A ++
Afstandsbediening + Wifi-App
Ventilatie snelheden Turbo / Hoog / Middel / Laag / Slaap
Ontvochtigingscapaciteit 1,2L per uur
Koudemiddel Milieuvriendelijk R32 
Timer
Thermostaat

Hoogte binnenunit 29cm
Breedte binnenunit 75cm
Diepte binnenunit 20cm
Gewicht binnenunit 8Kg
Minimale geluidsdruk binnenunit  26/28/32/42 Db 

Lengte  buitenunit 79CM
Diepte   buitenunit 30CM
Hoogte  buitenunit 55CM
Gewicht buitenunit 25KG
Geluidsdruk buitenunit 53Db 

AC1 JP BLACK Airconditioning Intelligente technieken en vermogens prestaties


AUX airconditioning is een merk die niet alleen zorgt voor koeling tijdens warme dagen maar ook voor heerlijke warmte in de koude winter dagen, tevens kunt u er mee filteren en eventueel alleen ontvochtigen voor een juiste vochtigheid waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat en uw lichaam niet in een benauwde gevoel komt. De wandmodellen van AUX airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp, hiermee kunt u de koude dagen voordelig verwarmen met een AUX airconditioner.ontvochtigen voor een juiste vochtigheid waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat en uw lichaam niet in een benauwde gevoel komt.

De wandmodellen van AC1 Airconditioners zijn standaard voorzien van een warmtepomp, hiermee kunt u de koude dagen voordelig verwarmen. 
 

Inverter technologie!
De Inverter-technologie maakt de modulatie mogelijk van het vermogen dat door de airconditioner wordt geleverd op een proportionele manier aan de werkelijke vraag naar "koud" of "warm", mogelijk door de rotatiesnelheid van de compressor te verhogen of te verlagen. Deze modulatie realiseert een besparing van elektriciteit tussen 30 en 60% (bij acht uur continu gebruik).
 

Ontvochtigingsfunctie !
Een zeer handige functie waarmee u de airconditioner kunt gebruiken zonder de koelmodus te starten, maar met minder elektriciteitsverbruik. Veelal om zelfs de zwaarste hitte te verslaan, verlaagt u de luchtvochtigheid en verlaagt u de temperatuur met minimaal 3 tot 5 graden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het verlagen van de luchtvochtigheid van u leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.
 

Luchtreiniging bacteriefilters !
Veel bacteriën overwinteren vaak bij de lage interne temperatuur van de apparaten om vervolgens weer in uw leefomgeving te worden zodra de Airconditioner wordt uitgeschakeld en deze stopt met het produceren van koude lucht. De filters zorgen voor een schone en gezonde gerecyclede lucht omdat ze de bacteriën tijdens hitte- en vochtigheidspieken voorkomen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat een betere leefomgeving de kwaliteit van de lucht verbetert en het welzijn en de gezondheid van mens en dier positief beïnvloedt.

 

 AC1 ( Made by aux ) is opgericht in 1986 en heeft zich in de loop der jaren zeer ontwikkeld en is wereldwijd een fabrikant geworden van airconditioners en airconditioning apparatuur. AUX is een van de 500 toon aangevende fabrikanten in China die wereldwijd actief is en ook voor andere fabrikant airconditioners onder geen label Brands.Tevens heeft AUX een onderzoekacademie waarbij altijd aandacht wordt besteed aan energiebesparing en milieuvriendelijke systemen. Met 7 miljoen airconditioning producties per jaar is AUX airconditioning dan ook zeker een grote speler op de markt. AUX werkt met 20.0000 medewerkers aan een kwalitatief product en streeft naar een betaalbare en kwalitatieve airconditioner die voor zien is van de nieuwste technieken en voldoet aan de eisen van de eindgebruiker. AUX doet er alles aan om in het nieuwe tijdperk voor te lopen met nieuwe technieken en gadgets, speciale ionizer filters, en dit alles voor een schappelijke prijs. AUX is een degelijk en betaalbare airconditioner, het merk heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. AUX heeft een breed assortiment aan airconditioners met diverse modellen en capaciteiten welk in ieder ruimte kan worden toegepast. Van simpele wandmodellen tot design modellen van kleine vloermodellen tot grote kanaal modellen met een inverter techniek en een warmtepomp. Multi-splitunits met alle mogelijke combinatie binnenunits. AUX heeft een breed assortiment aan airconditioners met diverse modellen en capaciteiten welk in ieder ruimte kan worden toegepast. Van simpele wandmodellen tot design modellen van kleine vloermodellen tot grote kanaal modellen met een inverter techniek en een warmtepomp. Multi-splitunits met alle mogelijke combinatie binnenunits. airconditioners en airconditioning apparatuur. AUX is een van de 500 toon aangevende fabrikanten in China die wereldwijd actief is en ook voor andere fabrikant airconditioners onder no label Brands.Tevens heeft AUX een onderzoekacademie waarbij altijd aandacht wordt besteed aan energiebesparing en milieu vriendelijke systemen. Met 7 miljoen airconditioning producties per jaar is AUX airconditioning dan ook zeker een grote speler op de markt. AUX werkt met 20.0000 medewerkers aan een kwalitatief product en streeft naar een betaalbare en kwalitatieve airconditioner die voor zien is van de nieuwste technieken en voldoet aan de eisen van de hedendaagse eindgebruiker.

 

Milieugegevens :  AC1 JP-BLACK  12  3.5 kw buitenunit 
Milieuvriendelijk Koudemiddel  R32
Hoeveelheid koudemiddel gas 0,60 kg / CO2-equivalent van de hoeveelheid F-Gas in het aanwezige apparaat is: 405
GWP waarde 675 per kilo
Belangrijke waarschuwingen:  Dit product bevat gefluordeerd broeikasgas.

 

* In verband met de nieuwe F-Gassen verordening (eu) 517/2014 zoals van toepassing vanaf de datum 01.01.2015 ,stellen wij u op de hoogte van de verplichting om een aangekocht airco systeem in gebruik te laten stellen door een erkende installateur of  F-Gas gecertificeerd bedrijf.  Dit in overeenstemming met artikel 10 van verordening (eu) 517/2014.

Specificaties AC1 "JP-Black" 12 3.5kW R32 + WIFI - Prijs ALL-IN 4M Aansluitset !

Uitvoering
JP-BLACK
Koelcapaciteit
3.5KW
Verwarmingscapaciteit
3.4KW
Geschikt voor ruimtes tot
120
Warmtepomp systeem
JA
Koelsysteem
JA
Bediening
WIFI + AFSTANDSBEDIENING
Ventilatie snelheden
5
Temperatuur instelbereik
LED
Ontvochtigingsstand
JA
Type koudemiddel
R32
Kleur
ZWART
Timer
JA
Thermostaat
JA
WiFi
JA
Leidingmaten
1/4X3/8
Condens afvoerslang
JA
Lengte afvoerslang
4M
Buiten diameter afvoerslang
16MM

Bekijk onze modellen incl. alle toebehoren